Binnenste Buiten schilderen

Een schildergroep waarin je vrij werkt en jij je laat leiden door jouw intuïtie.

Intuïtief schilderen is meer dan schilderen alleen. Het is naar buiten brengen wat jou van binnen raakt. Het is in het moment zijn en durven vertrouwen op je gevoel. Het is Binnenste Buiten Schilderen.

Ik nodig je uit om met een open blik naar je werk te kijken. Om jouw gevoel de ruimte te geven, dan te kiezen welke volgende stap je zet en vervolgens te doen. Soms geef ik een suggestie en help je zo verder op weg. En natuurlijk geef ik je schildertechnische aanwijzingen, als je daar behoefte aan hebt. Ervaring met schilderen is niet nodig. Ieder kan op zijn/haar eigen niveau instappen en wordt persoonlijk begeleid.

We werken normaal in een kleine groep normaal maximaal 8 deelnemers, momenteel ivm de RIVM regels nu maximaal 5 personen. In alle rust en in een mooie natuurlijke omgeving kun je op laten bloeien wat er van binnen leeft.

Waar: Atelier Marian Bax, Kuilseweg 18 6584 DB Molenhoek

Wanneer: In het september 2020 start er weer een blok van 7 lessen een keer in de 14 dagen op donderdagochtend. Data: 17 september, 1, 15, 29 oktober, 12, 26 november en 10 december van 9.30 tot 12.00 uur. Vanwege de coronamaatregelen is er nu beperkt plaats in mijn atelier voor maximaal 5 personen per ochtend. Momenteel zit de groep vol, mocht je interesse hebben om deel te nemen stuur me dan een mail. Bij voldoende geinteresseerden start er een tweede groep.

Indien er plaats is, is tussentijds instappen mogelijk.

De kosten bedragen € 140,-  voor een blok van 7 bijeenkomsten. Als je later instapt passen we het bedrag uiteraard aan.

Aanmelden kan door mij een mail te sturen. Wil je meer weten, bel of mail me gerust.  024 3580519, marianbax@planet.nl